Aktionærtur Hacienda Cómpeta Uge 46

kr. 4.995,00

1 plads på aktionærrejse til Hacienda Cómpeta i uge 46. Er man alene kan man blive placeret i et værelse med andre. Ønsker man et enkeltværelse koster det tillæg på 3.000 kr.. Hvis man ønsker dette, skal man ringe til os på 93 86 92 96.

Se programmet for rejsen nederst på siden.

Bookes der efter 25/10 kan der ikke garanteres billetter til Alhambra og Picasso Museum

6 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Deltag på vores aktionærtur til Hacienda Cómpeta i uge 46 – 11. – 18. november 2023.

Læs betingelser og vilkår for aktionærrejsen her: https://booking.investeringogferiebolig.dk/betingelser-aktionaerrejse/

Programmet for rejsen er følgende:

Dagsprogram

Lørdag: Ankomst ved haciendaen

På førstedagen vil du ankomme til lufthavnen og enten selv køre eller blive kørt direkte til haciendaen i Cómpeta. Vi sørger for at der er lejebiler til rådighed og beder gæsterne om selv at køre i mindre grupper til haciendaen. Efter at du har afleveret din bagage vil der være velkomstdrinks, hvorefter I frit kan nyde haciendaen eller besøge Cómpeta på egen hånd.

Søndag: Gåtur i byen og afslapning ved haciendaen

Her står det på en dejlig gåtur i Cómpeta, så vi får oplevet de hyggelige, smalle gader og byens dejlige stemning. Vi kommer til byens centrum efter kun få minutters gang, og så går vi videre rundt i byen. Om muligt tager vi et kort smut forbi Cómpetas lille vinmuseum, og herefter tager vi tilbage og slapper af ved haciendaen.

Mandag: Vandretur op ad bjerget og introduktion til Alhambra-turen

På tredjedagen byder vi op til en rask travetur op ad bjerget. Her kan man bare følge vejen lige så højt op som man vil, og der er konstant udsigt ud over dalen mellem de omkringliggende bjerge. Under turen vil vi fortælle lidt om morgendagens tur til Alhambra, og vi kan nyde vores medbragte frokost på det lille picnic-område lidt oppe ad bjerget. Det er selvfølgeligt valgfrit at deltage, og man kan sagtens vælge bare at nyde vejret og stemningen på haciendaen eller i Cómpeta.

Tirsdag: Turen går til Alhambra i Granada

Så blev det tid til at besøge det verdensberømte slot, Alhambra. Efter en god time og en halv i bil ankommer vi ved slottet, og så kan man vælge enten at udforske slottet på egen hånd eller blive i gruppen og sammen gå gennem slottet og opleve dets rige og spændende historie. Derefter kan man hygge sig lidt i byen Granada og så går turen hjem til haciendaen.

Onsdag: Besøg på Vingård

Her får vi tid til at tage ud og besøge en af de nærliggende vingårde. Man kan se hvor og hvordan vinen bliver lavet, og mon ikke man også kan få sig en lille smagsprøve? Området er kendt for sine søde vine, og her får man en fantastisk og kulturberigende oplevelse, især for smagsløgene.

Torsdag: Málaga

Så blev det tid til kunsthistorie og storbyferie – i hvert fald for en dag. Her går turen til Málaga, hvor vi tager til Picasso-museet. Málaga er Picassos hjemby, og mange af malerierne i museet er donationer fra hans efterkommere, så du får et helt unikt indblik i livet på den verdensberømte kunstner. Herefter er der tid til at gå rundt i storbyen Málaga på egen hånd, hvorefter vi tager hjem til den sidste aften på haciendaen.

Fredag: Fri

Rejsens sidste hele dag står til fri afbenyttelse. Her kan man slappe af ved haciendaen eller i Cómpeta, eller selv aftale udflugter med andre gæster ved brug af lejebilerne. Der er blandt andet et dejligt shopping center ca. 30 minutters kørsel fra boligen, som vi varmt kan anbefale.

Lørdag: Hjemtur

Så er det desværre tid til at rejse hjem, og vi hjælper med at sørge for at I ankommer til lufthavnen i god tid. Det er også denne dag at der ankommer nye gæster fra uge 2 af aktionærrejsen, så dem der har et sent fly, har mulighed for at mingle lidt og fortælle om sine oplevelser.

Bemærk at der er forbehold for ændringer grundet f.eks. vejret eller gæsternes ønsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aktionærtur Hacienda Cómpeta Uge 46”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *