Kunne du tænke dig at nyde et køligt glas rosé til udsigten af vinmarker, smukke bjergkæder eller slappe af på en lækker sandstrand og nyde det turkisblå Middelhavsvand?

I så fald har vi spændende nyheder til alle vores aktionærer. Der er nemlig nye ferieboliger på vej.

Som følger af situationen med Covid-19 har vi været nødsaget til at gå senere i gang, end planlagt, med at opkøbe ferieboliger i Sydeuropa. Dog er udsigten til lempede rejserestriktioner nu mere positiv og vi kan atter se frem til at drage på ferie i udlandet. Hos Investering & Feriebolig arbejder vi derfor på højtryk for at have nye ferieboliger klar til vores aktionærer. Helt konkret er vi i dialog med flere ejendomsmæglere og venter snarest muligt, at kunne overtage en række nye ferieboliger i områder som: Costa del Sol i Spanien og Lago Maggiore, Piemonte og Den italienske Riviera i Norditalien. Vi har en klar forventning om at kunne frigive disse ferieboliger senest til august.

Yderligere arbejder vi på at opkøbe ferieboliger i Sydtyrol og Grækenland. Vi ser frem til at præsentere et bredt udvalg af nye ferieboliger til alle vores aktionærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *