Bjergene i Norditalien er noget helt specielt. Om vinteren er det det perfekte sted for skisportsentusiaster med adgang til både Madonna di Campiglio og Marilleva, og om sommeren er den smukke natur bestemt et besøg værd. Her kan man både gå på lange vandreture, river rafte eller bare nyde naturen. 

Ferieboligen ligger centralt i Folgarida med blot få minutters gang til den nærmest skilift der fører dig til Marilleva. Dette skiområde er forbundet til Madonna di Campiglio via skilift, så man kan derfor benytte sig af begge områder, der tilsammen har ca. 120 kilometer piste. 

VIGTIGT!

Skisæsonen løber fra uge 50 – uge 14. Ugerne fra efterårsferie og frem til uge 50, samt forårsugerne fra påske om frem til midt i maj, er absolut lavsæson, hvor det meste aktivitet i byen lukker helt ned. Man kan stadig booke boligerne hvis man vil nyde den friske bjergluft og stilheden.

Området

Folgarida er en lille by i de italienske Dolomitter. Byen ligger 3½ time fra lufthavnen i Milano og 1½ time fra lufthavnen i Bolzano. I byen Folgarida er der 5 restauranter i gåafstand fra boligen, men ønsker man et lidt større udvalg, ligger byen Dimaro 15 minutter væk i bil, og ønsker man at besøge en større by, ligger byen Trento en times kørsel fra Folgarida. 

Området omkring Folgarida er rig på aktiviteter både om sommeren og om vinteren. Om vinteren er det mest oplagte at gøre brug af de mange skisportssteder, men om sommeren byder området på aktiviteter som vandreture, river rafting og mountainbiking. Lifterne, der om vinteren bruges til at transportere skiløbere op til pisterne, bruges om sommeren til at transportere folk op ad bjerget hvor der er rig mulighed for mountainbiking og flotte vandreture, eller man kan nyde den fantastiske udsigt, og den smeltede sne danner smukke søer i området i bjergene. 

Om lejligheden 

Mughetto er indrettet i to etager med plads til 6 overnattende gæster. Den har to soveværelser med fire sovepladser i det ene, og to sovepladser i det andet. Boligen har et køkken af ældre dato med alt. På første sal er der adgang til en stor terrasse/altan med smuk udsigt, som deles med naboen. Her kan man sidde og drikke en kop varm kakao og se solen gå ned om aftenen.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Bolzano Lufthavn 

Milano Lufthavn 

Turen fra Bolzano lufthavn tager ca. 1½ time i bil.  

Turen fra Milano lufthavn tager 3½ time i bil. 

Vigtig information 

Der kan kun laves bookinger med start om tirsdagen eller lørdagen, da vi ellers ikke har mulighed for at få rengjort lejligheden. Det er tilladt at booke fra lørdag men først ankomme søndag eksempelvis, men der bliver ikke refunderet for de dage man ikke benytter.

Slutrengøring koster 250 euro og inkluderer linned og håndklæder. Det skal efterlades kontant i boligen ved afrejse. Ønsker man selv at gøre rent og medbringe linned og håndklæder, er dette muligt. Ved booking skal man vælge om man ønsker rengøring og linned eller om man ønsker at stå for det rengøring og linned selv.

Ankomst/afgang 15.00 / 10.00 

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

WiFi: Nej

Aircondition: Nej

Parkering: Ferielejligheden har én parkeringsplads ved boligen. Kommer man i flere biler skal der findes parkering et andet sted i byen. Vi har fået anbefalet at parkere i parkeringshuset ved Hotel Belvedere. Det ligger 10 minutters gang fra boligen.

Vejr og Klima
Her ligger boligen

Detaljer

Priserne starter på: DKK300 per nat (+skatter og gebyrer)

Tilgængelighed

Reservationsformular

Obligatoriske felter efterfølges af *Reserver af 1 ledige Ferieboliger.

Folgarida Mughetto er tilgængelig på de valgte datoer.

Priserne starter på:

8 Anmeldelser

3.88 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser.
Anmeld boligen
4.38 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser. Beliggenhed/område
3.38 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser. Bolig/komfort
3.38 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser. Udsigt
4.38 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser. Værdi for pengene

Anmeld "Folgarida Mughetto"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * 1. Rated 3 out of 5.

  Meget fin beliggenhed, med kun nogle få minutters gang gennem skoven, så er du på pisten. Fint skiområde, især da området hænger sammen med Madonna di Campiglio. Selve boligen er a… Read more 2. Rated 4.25 out of 5.

  Rigtig fin beliggenhed. Kør piste 2 og drej ned af stien lige efter Hotel Alaska.
  Så er der kun 150 meter til huset.
  Skiområdet er godt med nem fbm Ma. Di Campiglio. Dog ret dyre… Read more 3. Rated 3.25 out of 5.

  Fin lille lejlighed til 4 personer tæt ved pisten. Gå over vejen og man er på. Inventar er ok omend af lidt ældre dato, men alt fungerede fint. Skirum er til højre når man ser på h… Read more 4. Rated 4.5 out of 5.

  Skøn lejlighed til sommerferie (juli 2022). Gode vandreruter og aktiviteter for hele familien. Dejlig afslapning på tagterrassen, god plads til to voksne og tre større børn (8-16 å… Read more 5. Rated 3.5 out of 5.

  Sommerferie uge 28 – 2023. Ældre bolig i to etager hvor møbler og inventar er af ældre dato, men de passer godt til boligen. Vi var 2 voksne med vores to unge børn (19 og 21 … Read more 6. Rated 4.25 out of 5.

  Rigtig fin bolig for 4 seniorer på skitur. 150 km gode og brede pister. Liftkort for 5 dage i uge 2 til Madonna di Campiglio dog ret dyrt – godt 2400, – kr.!!
  Vi spist… Read more 7. Rated 4.25 out of 5.

  Skiferie uge 03-2024. Dejlig beliggenhed tæt på pisten. Hyggelig bolig – dog lidt lille stue/spiseområde 🙂 Alt fungerer perfekt – og på trods af beskrivelsen vi fik t… Read more 8. Rated 4 out of 5.

  Endnu en uge i skihytten, stadig alt ok og i orden. Hyggelig lille perle med super skiløb næsten til døren. Kan absolut anbefales. Var 4 voksne- passende