Gardasøen har længe været en favoritlokation blandt mange danskere, og Torri del Benaco er blandt de smukkeste små byer ved den flotte sø. Vores bolig har en fantastisk udsigt over søen fra terrassen og den lille have som følger med.

Området

15 minutter til Torri del Benaco, som er en af de absolut kønneste småbyer ved Gardasøen. Det er en uspoleret perle med stemningsfulde, smalle gader, et pittoresk centrum og det imponerende Castello Scaligero, der er som taget ud af et riddereventyr.

Om lejligheden

Boligen ligger ret afsides i et lille ferieboligkompleks oven for Torri del Benaco by. Til gengæld scorer den mange point på den storslåede udsigt over hele Gardasøen, som vi håber at kunne udnytte endnu mere med et lækkert opvarmet spa-bad, ligesom mange af naboerne. Vi afventer tilladelse fra ejerforeningen.

Det er en bolig til de der gerne vil fordybe sig i rolige omgivelser og tage på småture i bil rundt i områdets små hyggelige byer. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og derudover er der mulighed for at rede op til 2 børn på sovesofaen i stuen. Der er et lille køkken med gasblus og en lille elektrisk ovn, samt køleskab. Nede i byen (5 km) findes flere restauranter og mindre indkøbsmuligheder. For større indkøb anbefaler vi at man kører til Garda/Bardolino. Lejligheden passer bedst til to voksne, og der kan yderligere redes op til to mindre børn på sovesofaen i stuen. Stedet kan være lidt svært at finde, specielt hvis man ankommer når det er mørkt.

Torri del Benaco er en af de absolut kønneste og mest autentiske byer ved Gardasøen. Det er en uspoleret perle med stemningsfulde, smalle gader, et pittoresk centrum og det imponerende Castello Scaligero, der er som taget ud af et riddereventyr

Nærmeste lufthavn

Verona Lufthavn

Vigtig information

Man skal selv stå for rengøring, og man skal selv medbringe linned, håndklæder og viskestykker.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

WiFi: Nej

Aircondition: Ja.

Parkering: Gode muligheder for parkering i området.

Her ligger boligen

Detaljer

Priserne starter på: DKK200 per nat (+skatter og gebyrer)

Tilgængelighed

Reservationsformular

Obligatoriske felter efterfølges af *Reserver af 1 ledige indkvarteringer.

Torri del Benaco er tilgængelig på de valgte datoer.

Priserne starter på:

0 Anmeldelser

Rated 0 out of 5.
Anmeld boligen

Anmeld "Torri del Benaco"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

There are no reviews yet.