Det sydlige Costa Blanca er det varmeste område på det europæiske fastland om vinteren. Der er ca. 340 solskinsdage og typisk 20 grader om vinteren midt på dagen. Der er flotte, brede sandstrande, og du kan bade stort set hele året.

Der er gode muligheder for motion med cykling og flotte gåture langs vandet. Priserne på restauranterne er generelt meget lave, så du kan nyde en 3-retters middag for 10-12 euro inklusive ½ flaske vin.

Området

Det udendørs indkøbscenter i Zenia boulevard er en oplevelse. Det er åbent, lyst og lækker med masser af gode butikker og restauranter. Man kan gå dertil på 20 minutter. Området er egnet til gåture langs vandkanalen med appelsinplantager. Turen langs kysten mod syd til den lille lystbådehavn er fantastisk. Elche er byen med flest palmer i Europa – kun 30 min i bil. Alicante er et besøg værd. Cartegena, som er opført af Cartago, er også et besøg værd med masser af historie. Byen var én af de sidste byer, som overgav sig under den spanske borgerkrig.

Om lejligheden

Denne feriebolig er en dejlig lejlighed med forhave/terrasse. Den ligger ved siden af ferieboligen Los Dolses 630. Lejligheden har 2 badeværelser og 2 soveværelser samt stue med sovesofa til børn. Der er pool for enden af vejen under 100 meter derfra. Der er 8-10 restauranter i det lille center ved siden af samt større supermarked.

Nærmeste Lufthavn og transport

Alicante Lufthavn

For at ankomme til La Zenia fra Alicante Lufthavn, anbefaler vi at bestille en taxa eller leje en bil. Det vil gøre dit ophold i Spanien meget lettere. 

Andre transport muligheder: 

-Uber

-Cabify

-Almindelig Taxa

Vigtig information

Tillæg til lejepris
Slutrengøring er obligatorisk og koster 700 kr. Det bliver automatisk tilvalgt ved booking. I slutrengøringen er 4 sæt linned inkluderet. Linned inkluderer 1 lille håndklæde, 1 stort håndklæde samt 1 sengelinned pr. person. Derudover er der viskestykker og håndklæder til køkkenet. Hvis der overnatter mere end 4 personer i boligen, skal der betales tillægsgebyr på 150 pr. person. Dette tilvælges ved booking.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 16:00 / 10:00

Her ligger boligen

VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnNej
KaffemaskineJaHøjstolNej
MikroovnJaAirconditionJa
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolJa, fællespool
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelJaParkeringJa. Gode muligheder for parkering i området

Detaljer

Priserne starter på: DKK4,457.14 i 8 nat (+DKK740 skatter og gebyrer)

Tilgængelighed

Reservationsformular

Obligatoriske felter efterfølges af *Reserver af 1 ledige indkvarteringer.

Los Dolses 628 er tilgængelig på de valgte datoer.

Priserne starter på:

0 Anmeldelser

Rated 0 out of 5.
Anmeld boligen

Anmeld "Los Dolses 628"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

There are no reviews yet.