Penthouse ved Athens Riviera

Den oprindelige betydning af Penthouse er hus på toppen af bygningen – det er nøjagtigt det, som der er tale om her. På de øvrige etager i bygningen er der to lejligheder, men på toppen er der kun én og man har hele tagterrasse for sig selv, hvorfra der er udsigt til bjergene og stranden.

Lejligheden ligger i et roligt kvarter kun få minutters gang fra nok den bedste sandstrand i området. Beliggenheden er nøje udvalgt – tæt ved Athens lufthavn (ca. 20 km), tæt ved Athen ca. 40 km, tæt ved Marathon og Nea Makri. Byen Zoumperi er en lille badeby med enkelte butikker og en del restauranter, hvor nogle kun er åbent i sommerhalvåret. Nea Makri, som ligger 2 km væk, har mange restauranter og butikker, som er åbne hele året.

Der er 2 veje langs kysten – Poseidonos ved vandet og Marathonos bagved byen. Ved Marathonos er der mange supermarkedet og alle typer af butikker.

Der er ca. 10 km til Rafina, hvor bådene til øerne i det Ægæiske hav (f.eks. Naxos, Santorini og Mykenos) sejler ud fra.

Man behøver ikke bil for at holde ferie her, da man kan tage taxi fra lufthavnen og der er butikker i lokalområdet. Skal man købe større ind, så kan man evt. tage en taxa eller bus, begge transportformer er billige.

Lejligheden er et perfekt udgangspunkt for at udforske Athen- og Marathon-området samt udgangspunkt for ture til øerne.

Lejligheden ligger på 3. sal som man har helt for sig selv. Man kommer ind i en rummelig entre, hvorfra der er adgang til alle øvrige rum. Til højre et lækkert marmorbadeværelse med bruser, lige frem er køkkenet med spiseplads. Herefter følger et soveværelse og endeligt en stue med spisebord og sovesofa.

Lejligheden på ca. 70 kvadratmeter er rummelig for to personer. Der er ydermere mulighed for opredning på sovesofaen til to personer.

Der er aircondition i soveværelse og stue. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, kogeplader, køleskab og fryser samt opvaskemaskine. Der er vaskemaskine i skuret på terrassen.

Nærmeste Lufthavn

Athen Lufthavn

Vigtig information

Slutrengøring er obligatorisk og koster 80 euro. De skal efterlades i boligen kontant ved afrejse. Dette inkluderer linned, håndklæder og viskestykker.

Ankomst: Kl. 15:00

Afgang: Kl. 10:00

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Parkering: Der er gode muligheder for parkering ved boligen.

Her ligger boligen

Detaljer

Priserne starter på: DKK328.57 per nat (+skatter og gebyrer)

Tilgængelighed

Reservationsformular

Obligatoriske felter efterfølges af *Reserver af 1 ledige Ferieboliger.

Athen - Nea Makri er tilgængelig på de valgte datoer.

Priserne starter på:

3 Anmeldelser

4.33 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser.
Anmeld boligen
4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser. Beliggenhed/område
4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser. Bolig/komfort
5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser. Udsigt
4.33 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser. Værdi for pengene

Anmeld "Athen – Nea Makri"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * 1. Rated 4.75 out of 5.

  Fantastisk ny renoveret lejlighed.
  Tag terasse er ganske enkelt outstanding.
  Bad og Toilet er ikke så stort, men absolut brugbart.
  Støj fra kloak renovering på omkring liggende … Read more 2. Rated 4.5 out of 5.

  Beliggenhed er god men området er noget forladt, specielt udenfor sæson. Derfor vil en bil gøre oplevelsen bedre med flere muligheder for at komme rundt og til Athen. God størrelse… Read more 3. Rated 3.75 out of 5.

  Meget fin ny lejlighed! Stille område udenfor højsæson. Nogen restauranter er åbne men få gæster. Tæt på strand og lille købmand, langt til ‘alt’ andet.
  Uber virker!
  Kloakarbej… Read more