Orsara Bormida

Ferieboligen i Orsara Bormida er den perfekte feriebolig til vinkenderen. Boligen ligger i det hyggelige italienske vinområde Piemonte, hvor vinene Asti og Barolo har hjemme, og regionens frodige vinområde er en fryd for øjet.

Området

Ferieboligen i Orsara Bormida ligger ca. en halv times kørsel fra Alessandria og en times kørsel fra Asti, hvor der er små spændende delikatesseforretninger med lokale produkter og utallige lækre restauranter og vinbarer. Der er ligeledes en times kørsel til havnebyen Genova, der ligger ud til det Liguriske hav. I sensommeren og det tidlige efterår er der mange festlige arrangementer i forbindelse med vinhøsten, så dette er et særligt dejligt tidspunkt at besøge Orsara Bormida og gå på opdagelse i området.

Om lejligheden

Ferieboligen i Orsara Bormida er et landhus i det hyggelige italienske vinområde Piemonte. Huset passer til den store familie med 4-6 sovepladser. 1 værelse med dobbeltseng. 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 sovesofa i stuen. 

Nærmeste lufthavn

Torino Lufthavn

Vigtig information

Tillæg til lejepris

Slutrengøring koster 1000 kr. og tilføjes automatisk ved booking af lejligheden. Det inkluderer linned og håndklæder. Dette er obligatorisk.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

Her ligger boligen

VaskemaskineJaToasterNej
TørretumblerNejOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerNej
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnJa
KaffemaskineJaHøjstolJa
MikroovnNejAirconditionJa
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelJaParkeringJa. Gode muligheder for parkering i området