Montegrosso

Montegrosso er det perfekte rejsemål for den mad- og vininteresserede. Området er fyldt med lækre gastronomioplevelser og flotte vinmarker, så ønsker du en ferie med god mad og lækker vin, er Montegrosso stedet for dig.

Området

Boligen ligger midt i det skønne vinlandskab og er et perfekt rejsemål for gastronomi- og vininteresserede. Asti, Alba og Bra ligger inden for kort afstand i bil, og her er der små spændende delikatesseforretninger med lokale produkter og utallige lækre restauranter og vinbarer. I sensommeren og det tidlige efterår begynder vinhøsten, og derfor er der ofte byfester at opleve i området på denne tid. Montegrosso er også et oplagt feriemål til små udflugter til fods eller på cykel.

Om lejligheden

Ferieboligen i Montegrosso er et stort, flot hus, som passer til den store familie eller de, der gerne vil afsted med vennerne. Der er 2 værelser med dobbeltseng, 1 familieværelse med to dobbeltsenge, samt mulighed for opredning til 2 børn på slå-ud sovebriks I køkkenalrummet. Hele huset er nymalet og nymøbleret og har en dejlig have med terrasse, hvor man kan sidde udenfor og spise.

Nærmeste lufthavn

Torino Lufthavn

Vigtig information

Tillæg til lejepris

Slutrengøring koster 1600 kr. Det bliver automatisk tilvalgt ved booking. Slutrengøring inkluderer linned og håndklæder til det antal gæster man angiver ved booking. Sker der ændringer i antallet af gæster efter booking, så skriv til booking@investeringogferiebolig.dk, så retter vi det.

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 16:00 / 10:00

Inventarliste
VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerJaOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerNej
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnJa
KaffemaskineJaHøjstolJa
MikroovnJaAirconditionJa
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseNej, men privat have
ElkedelJaParkeringEgen garage + parkering til to ekstra biler
LinnedJaHåndklæderJa
Opredning til babyNejPoolhåndklæderNej
GrillJaViskestykke/kludeJa
Vejr og Klima
Her ligger boligen

Torri del Benaco

Gardasøen har længe været en favoritlokation blandt mange danskere, og Torri del Benaco er blandt de smukkeste små byer ved den flotte sø. Vores bolig har en fantastisk udsigt over søen fra terrassen og den lille have som følger med.

Området

15 minutter til Torri del Benaco, som er en af de absolut kønneste småbyer ved Gardasøen. Det er en uspoleret perle med stemningsfulde, smalle gader, et pittoresk centrum og det imponerende Castello Scaligero, der er som taget ud af et riddereventyr.

Om lejligheden

Boligen ligger ret afsides i et lille ferieboligkompleks oven for Torri del Benaco by. Til gengæld scorer den mange point på den storslåede udsigt over hele Gardasøen.

Det er en bolig til de der gerne vil fordybe sig i rolige omgivelser og tage på småture i bil rundt i områdets små hyggelige byer. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og derudover er der mulighed for at rede op til 2 børn på sovesofaen i stuen. Der er et lille køkken med gasblus og en lille elektrisk ovn, samt køleskab. Nede i byen (5 km) findes flere restauranter og mindre indkøbsmuligheder. For større indkøb anbefaler vi at man kører til Garda/Bardolino. Lejligheden passer bedst til to voksne, og der kan yderligere redes op til to mindre børn på sovesofaen i stuen.

Nærmeste lufthavn

Verona Lufthavn

Vigtig information

Slutrengøring og linned er ikke tilgængelig i denne bolig. Linned skal derfor medbringes, og rengøring skal man selv stå for ved afrejse.

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

Parkering: Gode muligheder for parkering i området.

Inventarliste
VaskemaskineNejToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnMiniovn
TørrestativJaHårtørrerNej
Strygejern og strygebrætNejRejseseng til børnNej
KaffemaskineNejHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionJa
OpvaskemaskineNejWiFiNej
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelNejParkeringJa
LinnedJaHåndklæderJa
Opredning til babyJaPoolhåndklæderNej
GrillNejViskestykker/kludeJa
Vejr og Klima
Her ligger boligen