Baveno

Ferie ved Norditaliens store søer har en helt special aura omkring sig, som mange vender tilbage til igen og igen. Her er storslået natur, hyggelige byer med restauranter ved søbreden, og et meget behageligt klima i sommerhalvåret

Baveno er en af de større byer ved Lago Maggiore og lejligheden ligger kun 1 km fra centrum og havnepromenaden.

Området

Baveno ligger ved Lago Maggiore og kun 45 min fra Milano Malpensa Lufthavn. Området omkring Lago Maggiore er fyldt med aktiviteter: Nationalparken Val Grande, som ligger blot 10 km væk, byder på fornemme muligheder for vandreture og trekking,  og er Italiens største vildmarksområde. Der er desuden 4 golfbaner i området, hvoraf især den 18-hullers Golf Club des Iles Borromees ved Stresa/Baveno bliver anbefalet.

Søen i sig selv indbyder naturligvis også til en række aktiviteter, som bådeture, vandsport, dykning og ikke mindst fiskeri – Fiskekort kan købes på posthusene. Derudover er et besøg til De Borromeiske Øer lige ud for Baveno et must, hvor greverne af Borromeo-slægten for 400 år siden skabte deres egne små paradiser.

Om lejligheden

Lejligheden har 2 store soveværelser, to badeværelser samt et køkkenalrum. De to store værelser har begge dobbeltseng, og derudover er der sovesofa i stuen, som kan benyttes hvis man har børn med. Der er søudsigt fra den ene af de to altaner, og lejligheden fremstår i det hele taget lys og lækker.

Nærmeste lufthavn

Lugano Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn

Vigtig information

Slutrengøring koster 100 € og skal efterlades kontant i boligen. Slutrengøring inkluderer linned og håndklæder.

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

Inventarliste
VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnJa
KaffemaskineJaHøjstolJa
MikroovnNejAirconditionNej, men her er ventilatorer
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelJaParkeringJa. Gode muligheder for parkering ved boligkomplekset
Vejr og Klima
Boligen ligger her