Alicante Calle Union

Alicante er en storby med ægte middelhavsstemning. Ønsker du at kombinere shopping, kultur og badeferie, er Alicante stedet for dig, med sine flotte shopping gader, lækre restauranter, smukke strande og spændende kunstmuseer. Den palmefyldte strandpromenade Playa de Postiquet er også en besøg værd i sig selv, med fortovscafeer, gadeartister og livebands der spiller om aftenen.

Om lejligheden 

Næsten nyopført lejlighed i centrum af Alicante med plads til 6 personer fordelt på 3 separate værelser med dobbeltseng. Lejligheden er perfekt og ligger på 3. sal i en nyopført ejendom. Der er ikke elevator. Man kan tage taxa fra lufthavnen i Alicante og 20 minutter senere er man ved lejligheden, som ligger i en rolig sidegade tæt ved butikkerne og bykernen. Beliggenheden er optimal for en byferie i Alicante, hvor der er masser af restauranter, butikker og en fantastisk bystrand (10-15 min gang). Man kan også tage letbanen til de store strande nord for byen – det er også en oplevelse.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Alicante Lufthavn 

Vigtig information 

Tillæg til lejepris
Slutrengøring koster 750 kr. og bliver automatisk tilvalgt ved booking. Det inkluderer håndklæder og linned.

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 16.00 / 10.00 

Inventarliste
VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætNejRejseseng til børnJa
KaffemaskineJaHøjstolJa
MikroovnJaAirconditionJa
OpvaskemaskineNejWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelJaParkeringDet kan være svært at finde parkering. Vi anbefaler at man undersøger mulighederne for betalt parkering inden afrejse.
Vejr og Klima
Her ligger boligen