Oggebbio

Ferie ved Norditaliens store søer har en helt special aura omkring sig, som mange vender tilbage til igen og igen. Her er storslået natur, hyggelige byer med restauranter ved søbreden, og et meget behageligt klima i sommerhalvåret

Lejligheden ligger i et større ferieboligkompleks med adgang til en stor række fælles faciliteter. Bl.a. en smuk og velholdt botanisk have, som omgiver boligerne; 2 swimmingpools og 2 tennisbaner lige ved søbreden; samt et historisk palæ med møde- og konferencelokaler, bar, billard og fællesstue til brætspil mm. For at komme til tennisbanerne og pools, skal man gå et stykke.

Området

Oggebbio er en mindre by placeret ca 1 time og 20 minutter fra Milano Malpensa Lufthavn, med 4 restauranter indenfor gåafstand, samt en lille dagligvarebutik på torvet ovenfor lejlighederne. Der er nem adgang med bus eller bil til havnebyen Verbania, 10 km væk, eller en af de andre smukke byer langs søbreden.

Området omkring Lago Maggiore er fyldt med aktiviteter: Nationalparken Val Grande, som ligger lige bag Oggebbio, byder på fornemme muligheder for vandreture og trekking,  og er Italiens største vildmarksområde. Der er desuden 4 golfbaner i området, hvoraf især den 18-hullers Golf Club des Iles Borromees ved Stresa/Baveno bliver anbefalet.

Søen i sig selv indbyder naturligvis også til en række aktiviteter, som bådeture, vandsport, dykning og ikke mindst fiskeri – Fiskekort kan købes på posthusene. Derudover er et besøg til De Borromeiske Øer lige ud for Baveno et must, hvor greverne af Borromeo-slægten for 400 år siden skabte deres egne små paradiser.

Om lejligheden

Lejligheden er stor, på to etager, med 3 soveværelser, to badeværelser og en stue. Det mindste værelse på første sal har to enkeltsenge der lige nu er samlet som en dobbeltseng. Balkonen fra stuen byder på den mest fantastiske udsigt over søen. Lejligheden ligger på 6. sal, og er ikke egnet for personer med gangbesvær, da der er mange trapper uden for bygningen. Der er dog elevator inde i bygningen op til 6. sal. Der er både opvaskemaskine og vaskemaskine i lejligheden, så man har mulighed for at vaske tøj undervejs.

Nærmeste Lufthavn og transport

Lugano Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn

Aeroporto “Ferrarin” Venegono Inferiore

For at ankomme til vores feriebolig i Oggebbio, anbefaler vi at bestille en taxa eller leje en bil. Det vil gøre dit ophold i Italien meget lettere. 

Turen fra Lugano Lufthavn til Oggebbio vil tage ca. 1,5h og fra Milano Malpensa  ca. 1h og 15 min. 

For at ankomme til vores feriebolig i Baveno, anbefaler vi at bestille en taxa eller leje en bil. Det vil gøre dit ophold i Italien meget lettere. 

Turen fra Milano Malpensa Lufthavn til Baveno vil tage ca. 50 min og fra Lugano 1h og 30 min.

Vigtig information

Slutrengøring koster 130 € og skal efterlades kontant i boligen. Slutrengøring inkluderer linned og håndklæder.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

Boligen ligger her

VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætStrygebrætRejseseng til børnNej
KaffemaskineEspressokandeHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionNej
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl, formidler vi kontakt med udbyderen, men vi yder ikke support
KøleskabJaPool/spaPool
FryserJa i køleskabetAltan/terrasseJa
ElkedelNejParkeringJa. Privat parkering for én bil ved ferieboligkomplekset