Seborga Terrassen

Seborga er en højtliggende bjergby med stemningsfulde gader og bygninger fra middelalderen, omgivet af smukt landskab. Hvis man ønsker en autentisk oplevelse af det landlige Italien, er Seborga den helt rigtige destination.

Området

Seborga ligger i det nordvestlige Italien, meget tæt på den franske grænse, og ikke langt fra det Liguriske hav. Der er derfor mulighed for flere spændende oplevelser i området. Blot 20 minutter væk ligger den smukke havneby San Remo og har man lyst til lidt fransk stemning, ligger Nice bare en times kørsel fra boligen.

Om lejligheden

Ferieboligen i Seborga er en lille studiolejlighed beliggende i en fuldkommen unik bygning med masser af historisk charme. Lejligheden er i stueplan og har udgang til have med en stor overdækket terrasse. Køkkenfaciliteterne i lejligheden vil bestå af et lille tekøkken. Her er kogeplader, men ingen ovn. Lejligheden passer til en familie på fire med to sovepladser i dobbeltseng og to sovepladser på sovesofa i samme rum. Der er 10 minutters kørsel til flere indkøbsmuligheder. Man skal gå 100 meter med sin bagage, da man ikke kan køre helt til lejligheden, medmindre man har en smal, lille bil.

Nærmeste lufthavn

Nice Lufthavn

Vigtig information

Tillæg til lejepris

Slutrengøring koster 540 kr. og bliver automatisk tilvalgt ved booking af boligen. Ønskes der opredning på sovesofaen, koster det 160 kr. ekstra. Dette skal tilvælges ved betalingen.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 17:00 / 09:00

Her ligger boligen

VaskemaskineFælles vaskeriToasterJa
TørretumblerFælles vaskeriOvn/miniovnNej
TørrestativFælles vaskeriHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætFælles vaskeriRejseseng til børnNej
KaffemaskineJaHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionNej
OpvaskemaskineNejWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseJa, terrasse
ElkedelJaParkeringGode muligheder for parkering i gåafstand fra boligenOggebbio

Ferie ved Norditaliens store søer har en helt special aura omkring sig, som mange vender tilbage til igen og igen. Her er storslået natur, hyggelige byer med restauranter ved søbreden, og et meget behageligt klima i sommerhalvåret

Lejligheden ligger i et større ferieboligkompleks med adgang til en stor række fælles faciliteter. Bl.a. en smuk og velholdt botanisk have, som omgiver boligerne; 2 swimmingpools og 2 tennisbaner lige ved søbreden; samt et historisk palæ med møde- og konferencelokaler, bar, billard og fællesstue til brætspil mm. For at komme til tennisbanerne og pools, skal man gå et stykke.

Området

Oggebbio er en mindre by placeret ca 1 time og 20 minutter fra Milano Malpensa Lufthavn, med 4 restauranter indenfor gåafstand, samt en lille dagligvarebutik på torvet ovenfor lejlighederne. Der er nem adgang med bus eller bil til havnebyen Verbania, 10 km væk, eller en af de andre smukke byer langs søbreden.

Området omkring Lago Maggiore er fyldt med aktiviteter: Nationalparken Val Grande, som ligger lige bag Oggebbio, byder på fornemme muligheder for vandreture og trekking,  og er Italiens største vildmarksområde. Der er desuden 4 golfbaner i området, hvoraf især den 18-hullers Golf Club des Iles Borromees ved Stresa/Baveno bliver anbefalet.

Søen i sig selv indbyder naturligvis også til en række aktiviteter, som bådeture, vandsport, dykning og ikke mindst fiskeri – Fiskekort kan købes på posthusene. Derudover er et besøg til De Borromeiske Øer lige ud for Baveno et must, hvor greverne af Borromeo-slægten for 400 år siden skabte deres egne små paradiser.

Om lejligheden

Lejligheden er stor, på to etager, med 3 soveværelser, to badeværelser og en stue. Det mindste værelse på første sal har to enkeltsenge der lige nu er samlet som en dobbeltseng. Balkonen fra stuen byder på den mest fantastiske udsigt over søen. Lejligheden ligger på 6. sal, og er ikke egnet for personer med gangbesvær, da der er mange trapper uden for bygningen. Der er dog elevator inde i bygningen op til 6. sal. Der er både opvaskemaskine og vaskemaskine i lejligheden, så man har mulighed for at vaske tøj undervejs.

Nærmeste Lufthavn og transport

Lugano Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn

Aeroporto “Ferrarin” Venegono Inferiore

For at ankomme til vores feriebolig i Oggebbio, anbefaler vi at bestille en taxa eller leje en bil. Det vil gøre dit ophold i Italien meget lettere. 

Turen fra Lugano Lufthavn til Oggebbio vil tage ca. 1,5h og fra Milano Malpensa  ca. 1h og 15 min. 

For at ankomme til vores feriebolig i Baveno, anbefaler vi at bestille en taxa eller leje en bil. Det vil gøre dit ophold i Italien meget lettere. 

Turen fra Milano Malpensa Lufthavn til Baveno vil tage ca. 50 min og fra Lugano 1h og 30 min.

Vigtig information

Slutrengøring koster 130 € og skal efterlades kontant i boligen. Slutrengøring inkluderer linned og håndklæder.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

Boligen ligger her

VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætStrygebrætRejseseng til børnNej
KaffemaskineEspressokandeHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionNej
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl, formidler vi kontakt med udbyderen, men vi yder ikke support
KøleskabJaPool/spaPool
FryserJa i køleskabetAltan/terrasseJa
ElkedelNejParkeringJa. Privat parkering for én bil ved ferieboligkomplekset