Vence

Lejligheden er velegnet til byferie i Nice og Vence. Der er ikke langt til Vence, hvor bymuren danner ramme om den gamle by. Det er et charmerende og historisk sted, hvor Henri Matisses hovedværk i form af en mosaik, pryder la Chapelle du Rosaire de Vence. I denne ferielejlighed, er der rig mulighed for byferie hele året og dejlig solferie.

Om lejligheden

Ferieboligen i Vence ligger i et roligt ferieboligområde med adgang til swimmingpool. Ferieboligen er delt op
i 2 etager, med et lille køkkenalrum og badeværelse på stueetagen og soveværelser på 1 sal. Ferieboligen har tilhørende stor terrasse hvor man kan nyde det gode vejr. Lejligheden har 3 værelser: 1 med dobbelt seng, og to små værelser med en enkeltseng i hver. Vi anbefaler dog at man er 4 personer i boligen, da pladsen i forvejen er trang i fællesområderne.

Lejligheden er ikke velegnet for gangbesværede (der er en smal og vinklet trappe, som er besværlig at komme op og ned ad)

Poolen er åben fra maj til september.

Nærmeste lufthavn

Nærmeste lufthavn er Nice Côte d’Azur.

Vigtig information

Tillæg til lejepris
Slutrengøring koster 650 kr. Dette bliver automatisk tilvalgt ved booking.

Man skal selv medbringe linned, håndklæder og viskestykker.

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/Afrejse: 15:00 / 10:00

Inventarliste
VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnNej
TørrestativJaHårtørrerNej
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnNej
KaffemaskineJaHøjstolNej
MikroovnJaAirconditionNej
OpvaskemaskineJaWiFiNej
KøleskabJaPoolJa
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelJaParkeringJa. Én parkeringsplads tilknyttet til boligen, og gode muligheder for parkering ved ferieboligkomplekset hvis man har mere end én bil med.
GrillJa
Vejr og Klima
Her ligger boligen