Seborga Balkonen

Seborga er en højtliggende bjergby med stemningsfulde gader og bygninger fra middelalderen, omgivet af smukt landskab. Hvis man ønsker en autentisk oplevelse af det landlige Italien, er Seborga den helt rigtige destination.

Området

Seborga ligger i det nordvestlige Italien, meget tæt på den franske grænse, og ikke langt fra det Liguriske hav. Der er derfor mulighed for flere spændende oplevelser i området. Blot 20 minutter væk ligger den smukke havneby San Remo og har man lyst til lidt fransk stemning, ligger Nice bare en times kørsel fra boligen.

Om lejligheden

Ferieboligen i Seborga er en lille studiolejlighed beliggende i en fuldkommen unik bygning med masser af historisk charme. Fra balkonen kan man nyde en vanvittigt smuk udsigt ud over det rustikke, italienske landskab. Lejligheden har to sovepladser. Der er 10 minutters kørsel til flere indkøbsmuligheder. Man skal gå 100 meter med sin bagage, da man ikke kan køre helt til lejligheden, medmindre man har en smal, lille bil.

Nærmeste lufthavn

Nice Lufthavn

Vigtig information

Tillæg til lejepris

Slutrengøring koster 540 kr. og bliver automatisk tilvalgt ved booking af boligen.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 17:00 / 09:00

Her ligger boligen

VaskemaskineFælles vaskeriToasterJa
TørretumblerFælles vaskeriOvn/miniovnJa
TørrestativFælles vaskeriHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætFælles vaskeriRejseseng til børnNej
KaffemaskineJaHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionJa
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseJa, balkon
ElkedelJaParkeringGode muligheder for parkering i gåafstand fra boligen