Los Dolses 630

Det sydlige Costa Blanca er det varmeste område på det europæiske fastland om vinteren. Der er ca. 340 solskinsdage og typisk 20 grader om vinteren midt på dagen. Der er flotte og brede sandstrande, og du kan bade stort set hele året, hvis du også kan gå i vandet, herhjemme, i somre med dårligt vejr. Vinterbadning med koldt vand findes til gengæld ikke.

Der er gode muligheder for motion med cykling og flotte gåture langs vandet. Priserne på restauranterne er generelt meget lave, så du kan nyde en 3-retters middag for 10-12 euro inklusive ½ flaske vin.

Området

Der er 5 golfbaner i området, og et af Europas flotteste udendørs indkøbscentre Zenia Boulevard ligger i gåafstand fra lejligheden i Los Dolses.

Kulturelt er der rigtigt meget at se indenfor 1 times kørsel. Du kan blandt andet besøge Murcia, Cartagena, Alicante og Elche. Elche er den by i Europa med mest flest palmer. Et perfekt område for livsnydere, hvor priserne samtidigt er særdeles rimelige. Derudover ligger Alicante Lufthavn blot 45 min kørsel fra La Zenia.

Om lejligheden

Lejligheden i bydelen Los Dolses, i La Zenia, har 2 soveværelser og 2 badeværelser. Nyd en forfriskende drink på den brede private tagterrasse, der er ca. 75 kvm. Her er der rig mulighed for at nyde de mange solskinsrige dage. Området er skønt, afslappende, og bestemt noget for hele familien at nyde. Har man små børn, er der højstol i lejligheden.

Nærmeste Lufthavn og transport

Alicante Lufthavn

For at ankomme til La Zenia fra Alicante Lufthavn, anbefaler vi at bestille en taxa eller leje en bil. Det vil gøre dit ophold i Spanien meget lettere. 

Andre transport muligheder: 

-Uber

-Cabify

-Almindelig Taxa

Vigtig information

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

Rengøring (inklusive linned og håndklæder) betales lokalt og udgør et beløb på 100 Euro (kontant).

Der betales ekstra for strøm, som afregnes på stedet ved afrejse.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Her ligger boligen

VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerNejOvn/miniovnJa
TørrestativJaHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnNej
KaffemaskineJaHøjstolJa
MikroovnJaAirconditionJa
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolJa, fællespool
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelJaParkeringJa. Gode muligheder for parkering ved gaden nedenfor boligen