Soiano del Lago

Gardasøen har længe været en favoritlokation blandt mange danskere. Soiano del Lago er en lille men hyggelig by, med mange hyggelige restauranter som har en skøn udsigt ud over den flotte sø.

Området

Er man til aktiv ferie er der masser af muligheder i området omkring Gardasøen. Der er både muligheder for cykling, men byen har også en lækker 27-hullers golfbane. De andre småbyer i området er bestemt også et besøg værd.

Om lejligheden

Ferieboligen i Soiano del Lago er hyggelig med en skøn udsigt over Gardasøen, og den ligger i et kompleks med
adgang til en dejlig pool. Lejligheden passer til 2 voksne og 2 børn med to sovepladser i dobbeltseng på soveværelset og to sovepladser i stuen på sovesofa. Der er ikke internet i boligen.

Nærmeste lufthavn

Verona Lufthavn

Vigtig information

Tillæg til lejepris

Slutrengøring koster 70 euro og inkluderer linned og håndklæder. Dette skal efterlades i lejligheden ved afrejse, husk derfor at medbringe kontanter til dette. Det koster 10 euro ekstra hvis man ønsker ekstra opredning på sovesofaen.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

WiFi: Nej.

Aircondition: Ja.

Parkering: Én tilhørende parkeringsplads på boligkompleksets parkeringsplads.

Her ligger boligen