Vence

Lejligheden er velegnet til byferie i Nice og Vence. Der er 20 minutters gang ind til centrum af Vence, hvor bymuren danner ramme om den gamle by. Det er et charmerende og historisk sted, hvor Henri Matisses hovedværk i form af en mosaik, pryder la Chapelle du Rosaire de Vence. Der er kun 20 min. med bus fra Nice lufthavn og Nice centrum. I denne ferielejlighed, er der rig mulighed for byferie hele året og dejlig solferie.

Om lejligheden

Ferieboligen i Vence ligger i et roligt ferieboligområde med adgang til swimmingpool. Ferieboligen er delt op
i 2 etager, med et lille køkkenalrum og badeværelse på stueetagen og soveværelser på 1 sal. Ferieboligen står
skarpt og ny renoveret, med tilhørende stor terrasse hvor man kan nyde det gode vejr. Lejligheden har 3 værelser: 1 med dobbelt seng, og to meget små værelser med 2 enkeltsenge i hver. Derudover kan der redes op på sovesofaen i stuen til 2 børn. Vi anbefaler dog at man maks er 6 personer i boligen, da pladsen i forvejen er trang i fællesområderne.

Lejligheden er ikke velegnet for gangbesværede (der er en smal og vinklet trappe, som er besværlig at komme op og ned ad)

Poolen er åben fra maj til september.

Der er IKKE aircondition i lejligheden, men der bliver normalt heller ikke meget mere end 30 grader om sommeren, da havet ligger tæt ved. De varme måneder er normalt juli og august. Der er normalt 17-25 grader i påske og efterårsferien. 

Nærmeste lufthavn

Nærmeste lufthavn er Nice Côte d’Azur. Den ligger 20 minutter fra Vence

Vigtig information

Tillæg til lejepris
Slutrengøring koster 650 kr. Dette bliver automatisk tilvalgt ved booking.

Man skal selv medbringe linned, håndklæder og viskestykker, da vi endnu ikke har kunnet indgå en aftale med et rengøringsfirma der kan stå for at vaske det linned vi har indkøbt til lejligheden. Det linned der ligger i boligen må derfor ikke anvendes!

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/Afrejse: 15:00 / 10:00

Her ligger boligen

VaskemaskineJaToasterNej
TørretumblerNejOvn/miniovnNej
TørrestativNejHårtørrerNej
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnNej
KaffemaskineJaHøjstolNej
MikroovnJaAirconditionNej
OpvaskemaskineJaWiFiNej
KøleskabJaPoolJa
FryserNejAltan/terrasseJa
ElkedelNejParkeringJa. Én parkeringsplads tilknyttet til boligen, og gode muligheder for parkering ved ferieboligkomplekset hvis man har mere end én bil med.