Rømø 127

Rømø er en populær feriedestination i Danmark, der byder på et væld af unikke seværdigheder og smukke naturomgivelser. På øen findes kilometerbrede sandstrande med gode bademuligheder – også for helt små børn. Her kan man slappe af, gå lange ture og nyde hyggelige stunder sammen med familie og venner.

Rømø har færgeforbindelse til den tyske ø Sild, som gennem mange år har været en eksklusiv og velbesøgt destination for velhavende tyskere. Fra Rømø kommer man desuden let til Danmarks ældste by Ribe og ligeledes Tønder, der begge byder på charmerende bymiljøer, med smukke gamle bygningsværker og hyggelige gågader.

Rømø er absolut en oplevelse værd og har noget for alle.

Om ferielejligheden

Feriebolig 127 i Feriecenter Rim Rømø ligger i første række direkte ud til golfbanen. Fra 1. salen er der en flot udsigt over hele det sydlige Rømø og henover diget kan man se have og den tyske ø Sild kan ses i horisonten.

Ferieboligen er nyistandsat og der er terrasse på begge sider af huset. Terrassen mod golfbanen har sol stort set hele dagen, da den vender stik mod syd. På den anden side af huset er der en stor legeplads med hoppepude og meget mere. Ferieboligen har 3 soveværelser, hvoraf det ene har en køjeseng.

Aktiviteter i Feriecenter Rim Rømø se her

Vigtig information

Ankomst/afgang 14:00 / 10:00

Strøm

Strømforbrug er inkluderet i lejeprisen. Slutrengøring er obligatorisk og bliver automatisk tilvalgt i check out. 

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

I de danske ferieboliger skal man selv medbringe linned, håndklæder, viskestykker, osv. Vi oplyser om størrelser på alle senge efter booking

WiFi: Ja.  Er der fejl, formidler vi kontakt med udbyderen, men vi yder ikke support.

Parkering: Gode parkeringsmuligheder ved feriecenteret.

Hund ikke tilladt!

Her ligger boligen