Sainte-Maxime 309

Den franske Riviera er en klassiker på højt niveau. I området finder du fantastiske strande, restauranter i verdensklasse og storslåede byer som Monaco, Nice, Cannes og provencalske bjergbyer. Inden for kort rækkevidde ligger museer som Chagall, Picasso og Fondation Meaght.

Sommeren er lang, varm og solrig. Helt konkret er der godt 300 solskinsdage om året. I september, oktober, marts, april og maj kan du nyde en temperatur, der svarer til den danske sommer. Derudover er vandet varmt helt indtil november.

Lejlighederne i Sainte Maxime har en forrygende havudsigt, hvor du har udkig til indsejlingen til Saint Tropez bugten. Der er 900 meter til en dejlig sandstrand og blot 50 meter til udendørs pool. I kan flyve til Nice, hvor der er lidt over en times kørsel til lejligheden.

Boligen passer bedst til 3 personer, men der er plads til 4 personer. Det bliver noget tæt, når der sover 2 personer i stuen. 

Lejligheden har ny dobbeltseng. Stole, borde og senge i stuen er velfungerende, af god kvalitet, af ældre dato, men passer godt ind til den begrænsede plads i lejligheden.

Der er IKKE aircondition i lejligheden, men der bliver normalt heller ikke meget mere end 30 grader om sommeren, da havet ligger tæt ved. De varme måneder er normalt juli og august. Der er normalt 17-25 grader i påske og efterårsferien. 

Om lejlighed 309

Investering og Feriebolig har adgang til 2 lejligheder i Sainte Maxime – 308 og 309. 309 har et fuldt udstyret køkken og en overdækket terrasse.

Denne lejlighed har et værelse, et fuldt udstyret køkken, egen terrasse og et areal på ca. 40 kvm. Med et soveværelse og yderligere 3 sovepladser passer lejligheden fint til en familie på 5. Her er IKKE aircondition.

Er man 2 familier eller flere generationer, er det helt optimalt at booke begge lejligheder, så man har hver sin lejlighed og børnene kan gå mellem lejlighederne, som ligger lige ved siden af hinanden. 

Nærmeste Lufthavn og transport

Aéroport Nice Côte d’Azur

For at ankomme til ferieboligen i Sainte-Maxime anbefaler vi at leje en bil. 

Turen fra Aéroport Nice Côte d’Azur vil tage ca. 1 time.

Vigtig information

Slutrengøring koster 700 kr. Dette er obligatorisk og bliver automatisk tilvalgt ved booking.

Linned, håndklæder, viskestykker og klude er ikke tilgængeligt og skal medbringes hjemmefra.

Ankomst/Afrejse: 15:00 / 10:00

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

WiFi: Ja, men kvaliteten er meget svingende.  Er der fejl, formidler vi kontakt med udbyderen, men vi yder ikke support.

Aircondition: Nej

Parkering: Gode muligheder for parkering i området.

Inventarliste
VaskemaskineJaToasterNej
TørretumblerNejOvn/miniovnOvn
TørrestativJaHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætNejRejseseng til børnNej
KaffemaskineJaHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionVentilator
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support.
KøleskabJaPoolJa
FryserJaAltan/terrasseJa
ElkedelJaParkeringJa
GrillNejStrandhåndklæderNej
LinnedNejHåndklæderNej
KogepladerJa



Vejr og Klima
Her ligger boligen