Athen – Nea Makri

Penthouse ved Athens Riviera

Den oprindelige betydning af Penthouse er hus på toppen af bygningen – det er nøjagtigt det, som der er tale om her. På de øvrige etager i bygningen er der to lejligheder, men på toppen er der kun én og man har hele tagterrasse for sig selv, hvorfra der er udsigt til bjergene og stranden.

Lejligheden ligger i et roligt kvarter kun få minutters gang fra nok den bedste sandstrand i området. Beliggenheden er nøje udvalgt – tæt ved Athens lufthavn (ca. 20 km), tæt ved Athen ca. 40 km, tæt ved Marathon og Nea Makri. Byen Zoumperi er en lille badeby med enkelte butikker og en del restauranter, hvor nogle kun er åbent i sommerhalvåret. Nea Makri, som ligger 2 km væk, har mange restauranter og butikker, som er åbne hele året.

Der er 2 veje langs kysten – Poseidonos ved vandet og Marathonos bagved byen. Ved Marathonos er der mange supermarkedet og alle typer af butikker.

Der er ca. 10 km til Rafina, hvor bådene til øerne i det Ægæiske hav (f.eks. Naxos, Santorini og Mykenos) sejler ud fra.

Man behøver ikke bil for at holde ferie her, da man kan tage taxi fra lufthavnen og der er butikker i lokalområdet. Skal man købe større ind, så kan man evt. tage en taxa eller bus, begge transportformer er billige.

Lejligheden er et perfekt udgangspunkt for at udforske Athen- og Marathon-området samt udgangspunkt for ture til øerne.

Lejligheden ligger på 3. sal som man har helt for sig selv. Man kommer ind i en rummelig entre, hvorfra der er adgang til alle øvrige rum. Til højre et lækkert marmorbadeværelse med bruser, lige frem er køkkenet med spiseplads. Herefter følger et soveværelse og endeligt en stue med spisebord og sovesofa.

Lejligheden på ca. 70 kvadratmeter er rummelig for to personer. Der er ydermere mulighed for opredning på sovesofaen til to personer.

Der er aircondition i soveværelse og stue. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, kogeplader, køleskab og fryser samt opvaskemaskine. Der er vaskemaskine i skuret på terrassen.

Nærmeste Lufthavn

Athen Lufthavn

Vigtig information

Slutrengøring er obligatorisk og koster 80 euro. De skal efterlades i boligen kontant ved afrejse. Dette inkluderer linned, håndklæder og viskestykker.

Ankomst: Kl. 15:00

Afgang: Kl. 10:00

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Parkering: Der er gode muligheder for parkering ved boligen.

Her ligger boligen

Goslar – Breite Strasse

Goslar er hovedbyen i Harzen, og byder på en charmerende og historisk interessant bymidte. Det er en gammel kejserby, og herfra har man rig mulighed for at udforske de omkringliggende byer såsom Bad Harzburg eller Quedlinburg som ligger inden for en times kørsel fra Goslar. Goslar er en helårs- destination, hvor der til jul sprudler af klassisk, tysk julestemning og hvor der om sommeren er rig mulighed for at tage på vandreture i bjergene. Byen har mange butikker, stormagasinet Karstadt og et utal af restauranter. Denne feriedestination byder på udendørsaktiviteter og en interessant kulturhistorisk baggrund.

Om boligen

Boligen i Breitestrasse ligger midt i Goslar centrum i et traditionelt bindingsværkshus. Lejligheden ligger på øverste etage og der er en del trapper op og ingen elevator. Den er derfor ikke egnet til gangbesværede. Lejligheden er i 2 etager og er blevet totalrenoveret. Der er 3 værelser med 6 sovepladser.

OBS! I vinterugerne er der mulighed for at køre på ski fra boligen, selvom vi ikke kategoriserer den som en
skibolig. Det tager ca. en halv time at køre til det lille skiområde Bocksberg, hvor der er små 4 km pister og 6 lifte.

En god mulighed for at holde billig ferie og få et par dage på ski. Tjek gerne selv op på sæson og snegaranti,
da det er et lille område.

Tillæg til lejepris

Slutrengøring koster 1050 kr. Det er obligatorisk og bliver automatisk tilvalgt ved booking.
Slutrengøring inkluderer håndklæder og linned.

I Tyskland opkræves der 7% af prisen i VAT/Moms. Dette tilføjes automatisk ved booking.

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 15.00 / 10.00 

Inventarliste
VaskemaskineJaToasterJa
TørretumblerJaOvn/miniovnJa
TørrestativNejHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætJaRejseseng til børnJa
KaffemaskineJaHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionNej
OpvaskemaskineJaWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserNejAltan/terrasseNej
ElkedelJaParkeringDer er et parkeringskort tilknyttet boligen, så parkering ved boligen er gratis. Kortet er kun gyldigt for ét køretøj.
Vejr og Klima
Her ligger boligen

Tivathuset

I boligens umiddelbare nærhed er der flere restauranter, indkøbsmuligheder og taxibåde, der kan sejle jer til de berømte Lustica strande og Plavi Horizonti, som er en stor og lækker, bred sandstrand. Montenegro er en ny og spændende rejsedestination, som vi varmt kan anbefale.

Om lejligheden 

Denne store feriebolig giver plads til hele den udvidede familie. Den består af 6 lejligheder fordelt på 4 etager. Der er 17 sovepladser fordelt på 8 værelser. Fra alle etager er der en smuk panoramaudsigt ud over bugten og havet. Huset ligger meget tæt på de største seværdigheder i Montenegro, og dertil er der kun 5 minutter til vandet, hvor der er et dejligt havnebad, man kan bade i. Det er nemt at komme til boligen fra Tivat lufthavn, der ligger 11 km derfra med bil. I billederne nedenfor kan man se plantegninger af alle lejlighederne i boligen.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Tivat Lufthavn 

Podgorica Lufthavn

Dubrovnik Lufthavn

Vigtig information 

Tillæg til lejepris
Rengøring (inklusive linned og håndklæder) betales lokalt og udgør et beløb på 500 Euro (kontant).

Ankomst/afgang 15.00 / 10.00 

WiFi: Ja.  Er der fejl, formidler vi kontakt med udbyderen, men vi yder ikke support.

Aircondition: Ja

Parkering: Gode muligheder for parkering ved huset.

Vi opkræver 5 kr. pr. person pr. dag for vandforbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen. Strømforbrug betales ved afrejse. Instruktioner og pris står i den praktiske PDF der udsendes ved booking.

Her ligger boligen