Seborga Terrassen

Seborga er en højtliggende bjergby med stemningsfulde gader og bygninger fra middelalderen, omgivet af smukt landskab. Hvis man ønsker en autentisk oplevelse af det landlige Italien, er Seborga den helt rigtige destination.

Området

Seborga ligger i det nordvestlige Italien, meget tæt på den franske grænse, og ikke langt fra det Liguriske hav. Der er derfor mulighed for flere spændende oplevelser i området. Blot 30 minutter væk ligger den smukke havneby San Remo og har man lyst til lidt fransk stemning, ligger Nice bare en times kørsel fra boligen.

Om lejligheden

Ferieboligen i Seborga er en lille studiolejlighed beliggende i en fuldkommen unik bygning med masser af historisk charme. Lejligheden er i stueplan og har udgang til have med en stor overdækket terrasse. Køkkenfaciliteterne i lejligheden vil bestå af et lille tekøkken. Her er kogeplader, men ingen ovn. Lejligheden passer til en familie på fire med to sovepladser i dobbeltseng og to sovepladser på sovesofa i samme rum. Der er 10 minutters kørsel til flere indkøbsmuligheder. Man skal gå 100 meter med sin bagage, da man ikke kan køre helt til lejligheden, medmindre man har en smal, lille bil.

Nærmeste lufthavn

Nice Lufthavn

Vigtig information

Tillæg til lejepris

Slutrengøring koster 750 kr. og bliver automatisk tilvalgt ved booking af boligen. Rengøring inkluderer linned og håndklæder.

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Ankomst/afgang 17:00 / 09:00

Inventarliste
VaskemaskineFælles vaskeriToasterJa
TørretumblerFælles vaskeriOvn/miniovnNej
TørrestativFælles vaskeriHårtørrerJa
Strygejern og strygebrætFælles vaskeriRejseseng til børnNej
KaffemaskineNejHøjstolNej
MikroovnNejAirconditionJa
OpvaskemaskineNejWiFiJa. Er der fejl formidler vi kontakt med udbyder, men vi yder ikke support
KøleskabJaPoolNej
FryserJaAltan/terrasseJa, terrasse
ElkedelJaParkeringGode muligheder for parkering i gåafstand fra boligen
LinnedJaOpredning til babyNej
HåndklæderJaPoolhåndklæderNej
Viskestykker/kludeJaGrillNej
Vejr og Klima
Her ligger boligen