Hacienda Alicante

Hacienda Alicante ligger ca. 1. times kørsel fra Alicante, nær den chamerende by Jumilla.Haciendaen ligger i et åbent landskab med udsigt til bjergene. I området produceres vin, mandler,oliven, salt, lædervarer og marmor. Haciendaen bliver totalrenoveret og får helt nye møbler og når den står færdig vil der bl.a. være petanque-bane, beachvolley-bane, legeplads, en lækker pool.Der … Continue reading “Hacienda Alicante”

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK1,414.29 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Hacienda Competa

Cómpeta er en meget charmerende, lille, hvid by i klassisk spansk stil. Hvis man har rigtigt gode bjergben, kan man gå ned til byen, og ellers tager det 1 minut i bil. Her er forskellige spisesteder og vinbarer og fra tid til anden fester på torvet med live-musik. Når det sker, skal man bare gå … Continue reading “Hacienda Competa”

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK1,414.29 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Maria Rosario

Fuengirola er en travl by med masser af faciliteter for både turister og bosiddende. Der er mange butikker i byens centrum, et nyt shopping center og to biografer og hver tirsdag finder man Costa del Sols største loppemarked i byen. Rejser man hertil vil man kunne finde et godt udbud af spanske og internationale restauranter. … Continue reading “Maria Rosario”

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK371.43 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Zeniamar

Området er egnet til gåture langs vandkanalen med appelsinplantager. Turen langs kysten mod syd til den lille lystbådehavn er fantastisk. Elche er byen med flest palmer i Europa – kun 30 min i bil. Alicante er et besøg værd. Cartegena, som er opført af Cartago, er også et besøg værd med masser af historie. Byen var én af de sidste byer, som overgav sig under den spanske borgerkrig.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK357.14 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer