Sessame

Sessame, eller landsbyen som vi kalder den, ligger i det skønneste vinområde og har en fantastisk udsigtover vinmarker og de omkringliggende bjerge. Om ferieboligen Sessame består af 3 huse og er oplagt til den store familie.Husene gennemgår i øjeblikket en totalrenovation og når de står færdige kommer det til at væreet stort fællesområde med pool … Continue reading “Sessame”

Detaljer

Detaljer

Vis detaljer


Folgarida Meledrio 40

Bjergene i Norditalien er noget helt specielt. Om vinteren er det det perfekte sted for skisportsentusiaster med adgang til både Madonna di Campiglio og Marilleva, og om sommeren er den smukke natur bestemt et besøg værd. Her kan man både gå på lange vandreture, river rafte eller bare nyde naturen.  Boligen ligger centralt i Folgarida med blot få minutters gang til … Continue reading “Folgarida Meledrio 40”

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK628.57 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Montegrosso

Montegrosso d’Asti er det perfekte rejsemål for den mad- og vininteresserede. Området er fyldt med lækre gastronomioplevelser og flotte vinmarker, så ønsker du en ferie med god mad og lækker vin, er Montegrosso d’Asti stedet for dig.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK300 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Arpino

Man kan mærke historiens vingesus i den antikke bydel Civitavecchia, som er en fæstning fra førromersk tid, hvorpå senere middelalderlige befæstninger blev tilføjet. Fra Arpino er det oplagt at tage en dagstur til Rom, og området omkring Arpino er fuld af smuk natur og landlig charme.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK171.43 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer