Orsara Bormida

Ferieboligen i Orsara Bormida er den perfekte feriebolig til vinkenderen. Boligen ligger i det hyggelige italienske vinområde Piemonte, hvor vinene Asti og Barolo har hjemme, og regionens frodige vinområde er en fryd for øjet.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK200 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Skagen Strand 41

Skagen er blandt de absolutte favoritter over danske feriedestinationer. ‘Toppen af Danmark’ byder både på unikke naturseværdigheder og et rigt kulturliv med kunst og museer, shopping, lækre restauranter og barer m.m.

Feriehus nr. 41 i Skagen Strand kommer med ét soveværelse, med dobbeltseng, og en åben 1. etage med yderligere tre sovepladser. Komplet køkken med udstyr til madlavning, sydvendt terrasse samt et rummeligt og lyst badeværelse. Hund er tilladt mod et rengøringsgebyr 🐾

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK357.14 per nat

Vis detaljer


Rømø 139

Rømø er en populær feriedestination i Danmark, der byder på et væld af unikke seværdigheder og smukke naturomgivelser. Her kan man slappe af, tage på strandtur, gå lange ture og nyde hyggelige stunder sammen med familie og venner.

Lejlighed 139 i feriecenter Rim Rømø ligger i første række direkte ud til golfbanen. Fra 1. salen er der en flot udsigt over hele det sydlige Rømø og henover diget kan man se have og den tyske ø Sild kan ses i horisonten. Hund er tilladt mod et rengøringsgebyr 🐾

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK314.29 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer