Enghien (Paris)

Går turen til Paris, men ønsker man ikke at bo i centrum med masser af støj, er Enghien-les-Bains det perfekte alternativ. Byen ligger blot 15 minutter fra Paris, og er et besøg værd i sig selv. Byen er kendt for sine spabade, og opkaldt efter den smukke sø Enghien.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK457.14 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Vence

Lejligheden er velegnet til byferie i Nice og Vence. Der er 20 minutters gang ind til centrum af Vence, hvor bymuren danner ramme om den gamle by. Det er et charmerende og historisk sted, hvor Henri Matisses hovedværk i form af en mosaik, pryder la Chapelle du Rosaire de Vence. Der er kun 20 min. med bus fra Nice lufthavn og Nice centrum. I denne ferielejlighed, er der rig mulighed for byferie hele året og dejlig solferie.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK257.14 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Cannes 806

Fra Cannes, filmfestivalens hovedsæde, er der gode muligheder for at besøge flere af rivieraens imponerende og eksklusive byer med tog eller bil. Nice, Antibes og Monaco ligger alle inden for en times kørsel. Den franske rivieras charme og smukke omgivelser har inspireret store kunstnere som Matisse, Picasso og Chagall, og der er rig mulighed for at se deres værker. Lejligheden er egnet hele året som storbyferie, da adgangen til Nice, Antibes og Monaco er super let med tog.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK300 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer


Sainte-Maxime 309

Den franske Riviera er en klassiker på højt niveau. I området finder du fantastiske strande, restauranter i verdensklasse og storslåede byer som Monaco, Nice, Cannes og provencalske bjergbyer.

I lejlighed 309 har man en forrygende havudsigt, med kig til indsejlingen i Saint-Tropez bugten og desuden et nyt køkken. Der er små 500 meter til en super sandstrand og blot 50 meter til udendørs pool.

Detaljer

Detaljer

Priserne starter på: DKK257 per nat (+skatter og gebyrer)

Vis detaljer